Stopp i avloppet på Lidingö?
Vi är tillgängliga 24/7
för avloppsrensning

Om du är i behov av avloppsrensning på Lidingö finns vårt team tillgängligt dygnet runt. Vi förstår att stopp i avloppet kan vara en stor olägenhet, så vi arbetar snabbt för att få allt att flyta smidigt igen – oavsett tid på dygnet!

Vårt team på Lidingö har erfarenhet av alla typer av stopp i avlopp. Från små avloppsstopp till större har vi verktygen och expertisen för att få dina avlopp att rinna igen. Oavsett vilken typ av problem du har kan vi hjälpa dig!

Avloppsrensning som utförs på Lidingö
  • Redo dag som natt Vi är tillgängliga dygnet runt, sju dagar i veckan för att hjälpa dig med alla dina behov av avloppsrensning.
  • Branschens bästa priser Vi är fast beslutna att ge våra kunder den bästa möjliga servicen till de mest konkurrenskraftiga priserna.
  • Lidingöbaserad rörmokare Med bas på Lidingö hjälper vi alla i området som har fått stopp i avloppet, behöver laga rören eller en VVS-installation.
Fixa ett stopp i avloppet i tre steg

Om du har ett blockerat avlopp finns det några enkla åtgärder som du kan vidta för att försöka lösa det själv. Här är tre enkla steg för att lösa ett mindre stopp.

Rensa vasken

Ta bort allt skräp och annat i vasken som kan blockera avloppet. Det kan handla om hår, matrester eller små föremål.

Använd propplösare

Försök att använda en kemisk avloppslösare. Följ instruktionerna på etiketten noggrant för att skydda dina rör.

Fungerar det inte? Ring oss

Om du har försökt med alla dessa metoder och blockeringen fortfarande inte är borta, är det dags att ringa oss.

Varför välja oss?
  • Fullt försäkrade
  • Lång erfarenhet
  • Bred kompetens
Kom i kontakt med oss
Du kommer enklast i kontakt med oss över telefon på 08-36 05 35 eller genom kontaktformuläret här nedan.
Frågor och svar
Vi förstår att du kan ha frågor om våra tjänster. Här är några av de vanligaste frågorna:

Priset för våra tjänster för rengöring av avlopp på Lidingö varierar beroende på hur allvarligt ditt stopp är. Våra kostnader är 1 990 kr per timme inkl. ROT och vi arbetar snabbt så att slutkostnaden inte behöver springa iväg för dig.

Vi är verksamma med kunniga rörmokare på Lidingö, Gärdet, Östermalm och Djursholm. Om du har ett stopp i ditt avlopp i Danderyd eller i något av de andra tidigare nämnda områden kan vi självklart hjälpa dig!

I vissa fall kan du själv lösa ett mindre stopp i toaletten. Men om blockeringen är allvarlig är det bäst att ringa ett proffs.

Den bästa lösningen för att avlägsna proppar beror på vilken typ av propp du har. För mindre blockeringar kan bikarbonat vara allt du behöver. Men för allvarligare blockeringar är det bäst att ringa ett proffs.

Om du tror att du har en läcka är det viktigt att du ringer en rörmokare så snart som möjligt. Läckor kan orsaka allvarliga skador på ditt hem om de inte åtgärdas snabbt. Vi har utfört många stambyten på Lidingö genom åren och har många goda referenser.

Stopp i avlopp - inte det lättaste

Ett avloppstopp är absolut inte det mest krångliga man kan åtgärda som rörmokare på Lidingö. Men vid stopp i avloppet kan det snabbt bli ganska mycket att göra ändå. Om stoppet inte går att åtgärda med t.ex sugpropp eller kemisk propplösare, kan det snabbt bli allvarligt. Speciellt om du bara har en toalett. Därför har vi rörmokare som gör avloppsrensning på jour, som är redo att rycka ut på Lidingö när som helst. Så fort du märker att du har stopp i avloppet kan du ringa oss!

Stopp i avloppet? Vi Löser det

Om du behöver en avloppsrensning på Lidingö ska du inte tveka på att kontakta oss. Vi finns tillgängliga dygnet runt och hjälper gärna till. Ge oss ett samtal redan idag!

Blixtsnabb utryckning

Snabbt på plats vid stopp i avlopp på Lidingö

Ett blockerat avlopp kan snabbt leda till allvarliga problem. Därför är det viktigt att du får hjälp med avloppsrensning så snart som möjligt. Vi är tillgängliga dygnet runt och kommer ut så fort vi kan till dig på Lidingö för att hjälp dig med avloppsrensning. Du behöver inte oroa dig för någonting!

Lidingös egna rörmokare, för alla VVS-problem!

Vi är baserade på Lidingö och hjälper alla boende i området med VVS-problem. Oavsett hur stort eller komplicerat ditt projekt är har vi erfarenheten och partnerna för att genomföra det. Vi är experter på avloppsrengöring och kan även hjälpa dig med rörreparationer eller installationer.

Läs gärna våra guider