Vi är ditt trygga val av rörmokare

Att välja en rörmokare med rätt kvalifikationer är väldigt viktigt. Det är enkelt att det kan gå fel så det är något du måste lämna till experterna. Det är inte värt att riskera något med ditt hem, speciellt inte vattenskador. Lämna istället jobbet åt oss – vi lämnar dessutom en garanti på vårt arbete som håller i år framöver. Vårt arbete blir dessutom godkänt av försäkringsbolagen. Vi är certifierade VVS-montörer och utför alltid  fackmannamässigt godkända arbeten. Dessutom alltid till ett bra pris.

Vi är tillgängliga, snabba och bemöter dig alltid med ett leende på läpparna. Vi finns tillgängliga för jour dygnet runt, och kan finnas där snabbt vid akuta problem.

Vi hjälper dig med installationer, reparationer och renoveringar

Vad än du har för problem kan vi lösa detta åt dig. Vi har en unik erfarenhet inom industrin, och håller oss alltid uppdaterade kring nya regleringar. Våra rörmokare har den rätta erfarenheten och utbildningen för att arbeta som rörmokare. Vi ser dessutom till att alla våra rörmokare har fortsatt utbildning genom åren.

Vi kan hjälpa dig med alla inspektioner av ett nytt hus och rören. Vi erbjuder helhetslösningar för våra kunder, där vi kan hjälpa till med hela projektet. Vi kan hjälpa dig med renovering i både kök och badrum. Behöver du hjälp med till exempel reparationer av trasiga rör, eller kanske en trasig tvättmaskin? Vilket som kan vi fixa detta åt dig, det är bara att kontakta oss och berätta mer om ditt problem.

Rörmokare med goda rekommendationer

Vi kommer med goda rekommendationer från våra tidigare kunder. Anledningen till detta är att vi sätter våra kunder först – utan våra kunder har vi helt enkelt ingen verksamhet. Vi är unika eftersom vi alltid anpassar oss efter våra kunder. Vi kommer när det passar dig och vi arbetar alltid effektivt. Vi följer alltid en tidsplan då vi förstår att du vill slutföra arbetet så fort som möjligt. Vi vill inte enbart leva upp till de förväntningar som du har av oss. Vårt mål är nöjda kunder och vi vill överträffa alla förväntningar varje gång vi tar ett uppdrag.