Om oss

Hej och välkommen till oss – ett professionellt gäng av rörmokare med unik erfarenhet inom industrin. Vi är ett certifierat VVS-företag som arbetar hårt för att leverera en hög standard till alla våra kunder på varje uppdrag. Vi erbjuder trygga tjänster och dessutom ger alltid en garanti på våra tjänster till våra kunder. Alla tjänster som vi erbjuder håller en hög kvalitet, och följer alltid svenska regleringar. Vi kan hjälpa dig med bland annat reparationer, installationer, felsökningar och renoveringar.

Hör gärna av dig för att påbörja ditt samarbete tillsammans med oss. Vi tar oss an alla sorters av uppdrag från olika uppdragsgivare.

Kunderna i fokus

Alla våra rörmokare är etablerade inom industrin och har rätta kvalifikationer. Vårt mål är att bygga långvariga relationer tillsammans med våra kunder, så att vi alltid är ditt första val av rörmokare. Vi finns där för våra kunder dygnet runt, då vi erbjuder en jour. Vi kan dessutom vara på plats inom en timme vid ett akut behov. Våra anställda bjuder alltid på ett leende och du blir alltid bemött på ett professionellt sätt.

Prisvärda tjänster

Att erbjuda prisvärda tjänster är viktigt för oss. Våra tjänster har ett fast pris och vårt kostnadsfria offert ändras inte. När du anställer oss kommer aldrig en överraskning i slutet av arbetet. Vi arbetar hårt för att hålla priset nere för våra kunder, och försöker alltid att hitta smarta lösningar. Om vi skulle stöta på problem under arbetets gång kommer vi självklart att kommunicera detta till dig omgående.