Om oss
Det här är är vi på
Stockholms Rör & VVS AB

En kunnig VVS-firma

Varmt välkommen till oss på Stockholms Rör & VVS AB! Vi är ett professionellt gäng rörmokare på Lidingö med lång erfarenhet av branschen.Vårt certifierade VVS-företag som arbetar hårt för att leverera en service av hög kvalitet till alla våra kunder. Vi erbjuder trygga tjänster och ger dessutom alltid en garanti på våra tjänster. Alla tjänster som vi erbjuder håller en hög kvalitet och följer alltid svenska regleringar. Vi kan hjälpa dig med bland annat reparationer, installationer, felsökningar och renoveringar.

Stockholms Rör & VVS​ AB har kunden i fokus

Alla våra rörmokare har lång erfarenhet av branschen och rätt kvalifikationer även i övrigt. Vårt mål är att bygga långvariga relationer med våra kunder så att vi alltid är ditt förstaval när det gäller rörmokare. Vi finns tillgängliga för dig dygnet runt då vi erbjuder jour. Vi kan därför vara på plats inom en timme vid akut behov. Våra anställda bjuder alltid på ett leende, och du blir alltid bemött på ett professionellt sätt.

Få professionell hjälp till ett bra pris

Vi vill inte bara kunna ge dig bästa möjliga service, utan också de bästa möjliga priserna. Därför är vi ett av de mest prisvärda alternativen inom branschen. Skicka en offertförfrågan till oss för mer exakt information om våra priser.