Rörmokare i Djursholm
Rörfirma med bred
kompetens inom VVS

Om du är bosatt i Djursholm och behöver hjälp inom VVS är vi rätt rörmokare att ringa. Våra rörmokare ser till att du får hjälpen direkt när du behöver den.
Om du behöver åtgärda en rörläcka kan du räkna med att våra professionella rörmokare i Djursholm finns där för att hjälpa dig. Vi har utbildningen och erfarenheten för att hantera alla nödsituationer inom VVS, stora som små. Så vänta inte – ring oss redan idag!
Rörmokare på Djursholm
  • Lång erfarenhet Vi har arbetat inom VVS-branschen länge och vet vad som krävs för ett lyckat jobb.
  • Alltid kvalitet Vårt högsta fokus är inte låga priser. Det viktigaste för oss är kvalitet och hållbarhet.
  • Certifierade yrkesmänVi innehar alla relevanta certifikat och licenser för att ta hand om dina rörsystem på bästa sätt.
Vår arbetsprocess
Vi arbetar alltid efter en enkel arbetsprocess för att säkerställa kvalitet hos våra kunder i Djursholm.
Vi kommer ut...

…till ditt hem eller företag för att bedöma situationen och ge dig en gratis offert.

Vi gör jobbet...
…snabbt och effektivt för att lösa problemet från grunden.
Vi städar upp...
…efter oss och ser till att du är nöjd med resultatet innan vi åker.
Varför välja oss?
  • Lång erfarenhet inom VVS
  • Kvalitet och kompetens
  • Snabb utryckningstid på jour
Få prisförslag idag
Fyll i formuläret här nedanför eller ring oss på 08-36 05 35 så kommer vi igång direkt.
Vanliga frågor om VVS
Det är naturligt och förståeligt att du har frågor du vill få svar på innan du anlitar våra rörmokare i Djursholm. Här är några av de vanligaste frågorna som vi får, samlade och besvarade.

Alla våra rörmokare i Djursholm har många års erfarenhet och är auktoriserade enligt Säker Vatten och följer dess installationsregler inom VVS till punkt och pricka. Detta säkerställer att vi kan utföra vårt arbete både snabbt, effektivt och framförallt säkert.

  1. Det första du ska göra är att stänga av vattnet via huvudvattenbrytaren.
  2. Sedan ska du ringa oss så beger vi oss ut till dig direkt. 
  3. Efter det är det viktigt att du torkar upp och lägger ut tjocka handdukar där läckan har skett. Sedan är det bara att vänta tills vi är på plats för att reparera skadan.

Det beror på en rad olika faktorer. Behöver du en rörmokare på jour? Är det ett planerat större arbete eller en mindre reparation? Allt detta spelar in. Vi utför mindre installationer och servicarbeten för 2200 kr/timmen. Det lättaste sättet att få en prisuppskattning för större arbeten är att helt enkelt ringa oss.

För att se en full lista över vad vi erbjuder inom VVS kan du kika på våra tjänster.
Det beror på hur snabbt du behöver oss. Är det akut så ser vi till att ha våra rörmokare från Lidingö på plats i Djursholm inom 2 timmar, annars hittar vi en tid som passar dig.

Vi har öppet måndag till fredag mellan 8 och 17, men vi erbjuder även en jourtjänst för akuta situationer. Det är bara att ringa oss så kommer vi ut inom 2 timmar, oavsett vilken tid på dygnet det gäller.

Rörmokare i Djursholm som förstår kundbemötande

På vår VVS-firma förstår vi vilken skillnad det kan göra att möta en kund med rätt inställning och attityd. Vi strävar alltid efter precision, punktlighet och professionalism – endast då kan vi upprätthålla kvaliteten som vi vill ge. Därför ser vi till att inte vara som andra rörmokare – vi kommer i tid, möter dig med ett leende och involverar dig så mycket du vill i hela processen. Vi förstår hur man ska möta en kund. 

Ett bra val, eller hur?
Det tycker vi med. Kontakta oss direkt så ser vi till att du får hjälpen du behöver. Vi ser till att du får svar inom ett par timmar!

Få hjälp när som helst
Rörmokare i Djursholm med jour

När olyckan är framme spelar det ingen roll vad klockan är. Du behöver hjälp här och nu, eller hur? Vi på vår VVS-firma förstår det och har alltid rörmokare i beredskap i Djursholm. Det innebär att vi är redo att komma till din hjälp, dag som natt. Det är naturligtvis inte bara olyckor som kan inträffa. Du kan också behöva hjälp med ett igensatt avlopp eller ett trasigt rör. I sådana fall kan du också ringa oss, när som helst. Om du anser att det är akut – då är det akut. Därför erbjuder vi rörjour för alla i Djursholm, så tveka inte att höra av dig.

Bild på djursholm

Professionell VVS-firma i Djursholm

Vi är alltid redo att hjälpa dig med allt inom VVS i Djursholm, oavsett vem du är. Vi tror på kvalitet, gott hantverk och en professionell inställning till vår yrkesroll. Därför ser vi det som vår plikt att svara när du ringer, alltid möta dig med ett leende och att ha din nöjdhet som vårt yttersta mål. Detta borde vara självklarheter, men vi har under åren blivit varse om att alla rörmokare inte verkar arbeta enligt de ledorden. Så vad du än behöver, vem du än är och när det än gäller är våra rörmokare här för att hjälpa dig i Djursholm. Så tveka inte, ring oss idag så ser vi till att även du får hjälp av verkligt professionella rörmokare. Vi ser fram emot att stå till tjänst.

Läs gärna våra guider