Rörmokare i Gärdet
Ta hjälp av erfarna
experter inom VVS!

Om du behöver hjälp inom VVS är vi rätt gäng att ringa. Vi är rörmokare på Gärdet som hjälpt kunder med VVS i många år. Ring oss idag så hjälper vi dig med.
Som erfarna rörmokare på Gärdet är vi säkra på att vi kan hjälpa dig med vilket rörproblem du än har. Vi är experter på allt inom VVS, så du kan vara säker på att du är i goda händer hos oss.
Våra rörmokare på Gärdet
  • Erfarna yrkesproffs Under årens lopp som rörmokare har vi lärt oss väldigt mycket om VVS.
  • Snabba och effektiva Vi kommer ut så fort du behöver för att få jobbet gjort direkt, på rätt sätt.
  • Kvalitet över allt Vi tror på ett kvalitetsarbete som håller i många år framöver, därför tummar vi aldrig på kvaliteten.
Hur våra rörmokare jobbar
När vi tar oss an ett nytt VVS-projekt utgår vi alltid från samma tre steg tillsammans med dig.
Du ringer
Hör av dig och berätta om ditt ärende kommer vi ut och tittar på projektet.
Vi gör jobbet
Vi gör jobbet snabbt och effektivt och ser till att städa upp efter oss.
Du blir nöjd
Vi ser till att du är 100% nöjd med vårt arbete innan vi åker.
Varför välja oss?
  • Certifierade och utbildade
  • VVS-produkter av högsta kvalitet
  • VVS på jour 24/7 året runt
Vill du veta priset?
Fyll i formuläret och berätta vad du behöver eller ring på 08-36 05 35 så återkommer vi inom 24h!
Vanliga frågor
Vi förstår att du har frågor och funderingar. Här kan du hitta de vanligaste frågorna vi får och få svar.

Det beror på vad som ska göras. Är det stort eller litet, akut eller planerat? För mindre installationer, reparationer och service tar vi en kostnad på 2200 kr / timme exkl. moms efter ROT (som vi självklart söker åt dig!). Det bästa sättet att få svar på den här frågan för större arbeten är att helt enkelt ringa oss eller fylla i formuläret för en offertförfrågan.

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive men inte begränsat till: kranar och läckor, nya installationer, stambyte i BRF:er på Östermalm, blockerade toaletter och avlopp, gasarbeten och mycket mer. För full lista kan du se våra tjänster.
Ja! Vi förstår att alla inte kan ta ledigt under dagen för att träffa rörmokaren. Därför ser vi även till att våra rörmokare på Östermalm även är tillgängliga för jour.
Ja, vi erbjuder en nöjdhetsgaranti på allt vårt arbete. Om du av någon anledning inte skulle vara nöjd med arbetet ser vi oss inte som klara.
Börja med att stänga av vattentillförseln via huvudvattenbrytaren. Sen ringer du oss. Under tiden vi är på väg är det klokt att börja torka upp vatten om det har läckt, med tjocka handdukar, och en hink om det läcker uppifrån.
Det är inte alltid lätt att veta. Som tur är tar vi inte betalt för samtal, så du kan alltid ringa oss och fråga. Om det är något du lätt kan fixa själv säger vi det direkt, men om du önskar kan vi självklart göra jobbet ändå.

Rörmokare med full transparens

Det kanske låter som en självklarhet, men för oss är det extremt viktigt att inkludera dig i hela processen, från start till slut. Våra rörmokare i Norra Djurgårdsstaden ser till att du vet vad som sker, varför vi gör vad vi gör och ger dig en inblick i vad vi gör och vad som kostar vad.
Rörmokare med VVS-problem
Vi hjälper dig, redan idag
Vänta inte! Fyll i formuläret eller ring oss så kommer vi igång utan dröjsmål. Vi ser fram emot att hjälpa dig och gör det utan att vänta.

Alltid hög standard
VVS-firma på Gärdet med koll på kvalitet

Vi tycker att kvalitet är viktigt. Men vi vet också att kvalitet inte behöver betyda orimliga priser som ingen har råd med. Därför ser vi till att erbjuda högsta kvalitet till överkomliga priser. Vi är ett team av erfarna och certifierade rörmokare som alltid sätter kvaliteten först. Vi använder endast de bästa materialen för att se till att din VVS håller i många år framöver. Och vi har alltid jour, dygnet runt året runt, så att du kan höra av dig så fort vi behövs. Vi vet vad som krävs, och jobbar därefter. Behöver du hjälp av rörmokare på Gärdet är vi rätt gäng att ringa.
Gärdet

Rörmokare på Gärdet med VVS-jour

Vi förstår att läckan eller olyckan kan komma när som helst. En trasig kran tar inte hänsyn till arbetsdagar, så därför ser vi till att våra rörmokare på Gärdet kan komma ut när vi faktiskt behövs. Vi finns här för att hjälpa dig dag som natt. Ring oss bara på vår VVS-jour så kommer vi så fort som möjligt, oavsett när eller vad det gäller. Det viktigaste för oss är din nöjdhet, så tveka inte att höra av dig. Vi ser fram emot att hjälpa till.

Läs gärna våra guider