Stambyte på Östermalm
Vi projektleder och genomför
er stamrenovering

Om er fastighets rörledningar på Östermalm är i behov av att bytas ut kan ett stambyte vara på sin plats. Detta kan vara en skrämmande uppgift, men vårt team kan hjälpa dig varje steg på vägen. Vi både projekterar och genomför din stamrenovering och ser till att det går rätt till.

Vi har många års erfarenhet inom området och kan garantera en säker och effektiv process från början till slut. Dessutom är vi kvalitetssäkrade, så du kan vara säker på att renoveringen av stammarna kommer att vara i toppklass.

Stambyte planeras på Östermalm
 • Projekten sköts klanderfritt Vi kommer att hantera projektet oklanderligt och hålla dig uppdaterad varje steg på vägen.
 • Vi är kostnadseffektiva Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvalitet eller service, för att ge bästa möjliga värde för pengarna.
 • Kvalitetssäkrat stambyte Vi är kvalitetssäkrade, så du vet att jobbet kommer att göras rätt.
Såhär ser vår process ut

Det är naturligt att vilja få lite mer kött på benen innan du slår iväg en signal gällande något så stort som ett stambyte. Om du undrar hur vi arbetar, får du här en snabb översikt:

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Vi bedömer stammarna

Först kommer vi ut till er fastighet och bedömer situationen med era stammar.

Ni får projektplanen

Sedan ger vi er en detaljerad offert och projektplan som ni får överväga.

Vi genomför stambytet

Slutligen utför vi arbetet tryggt och säkert och håller er uppdaterade längs vägen.

Varför välja oss?
 • Aldrig kompromiss med kvalitén
 • Kvalitetssäkrade och kunniga.
 • Oklanderlig projektledning.
Starta dialogen idag
Om du vill veta mer om våra tjänster eller om du vill få en offert, tveka inte att kontakta oss på 08-36 05 35 eller genom formuläret.
Vanliga frågor

Inför ett sådant stort projekt som ett stambyte är det naturligt att du har tusentals frågor. Vi har därför sammanställt en lista på de vanligaste frågorna som vi fått genom åren.

Inför ett stambyte det är viktigt att ha ett team som du kan lita på vid din sida. Därför erbjuder vi följande tjänster:
 • En fullständig bedömning av dina behov.
 • En detaljerad offert och projektplan.
 • Själva utbytet av stammen.
 • Stöd och råd efter projektet.
Vi är med dig varje steg på vägen, från början av projektet till dess att det är avslutat. Vi förstår att detta kan vara en skrämmande uppgift, men vi är här för att hjälpa dig varje steg på vägen.

Vi erbjuder följande metoder för att genomföra ert stambyte:

 

 • Traditionellt stambyte – Vi byter antingen ut hela VVS-systemet eller gör enbart ett partiellt stambyte på den skadade delen. Detta kan vara ett stort arbete, men det är ofta det bästa alternativet i längden.
 • Relining – Vi sätter in ett nytt rör i det gamla. Detta är mindre störande och kan ofta göras utan att hela systemet behöver bytas ut.
 • Kassettstambyte – Detta liknar ett traditionellt byte av stammar, men med en skillnad: stammarna och andra installationer är placerade i en kassett. Detta kan vara en ett bra alternativ om du letar efter ett mindre omfattande alternativ.
 • Prefabstambyte – Då tillverkas den nya stammen i en fabrik och förs sedan till din fastighet för att installeras. Detta är ofta det snabbaste och mest effektiva alternativet när badrummen även ska renoveras vid stamrenoveringen.

 

 

Oavsett vilket tillvägagångssätt du väljer ser vi till att det görs på rätt sätt.

Alla rör måste bytas ut i sinom tid, men ingen stamrenovering är den andra lik. Boende i bostadsrättsföreningar och fastighetsägare har olika behov och berörs i olika grad

Vi har många kunniga medarbetare och kan hjälpa till med allt från projektplanering till att genomföra en större stamrenovering i en bostadsrättsförening. Vi kan också

Det är en svår fråga att besvara eftersom det beror på många faktorer, till exempel kvaliteten på den ursprungliga installationen, vattentypen i ditt område och hur väl systemet har underhållits. Vi rekommenderar dock i allmänhet att stammar byts ut vart 20-30:e år. Om du är osäker på om ditt system behöver vi kan komma ut och utvärdera det åt dig. Våra rörmokare på Östermalm ger dig en rapport med våra resultat och rekommendationer.

Om du inte byter ut dina stammar i tid kommer de så småningom att börja läcka. Detta kan orsaka allvarliga skador på din egendom och utgör dessutom en risk för hälsa och säkerhet. Därför rekommenderar vi alltid att du låter kontrollera ditt system regelbundet och byta ut det vid behov. Det kan verka som en stor utgift i början, men det är ingenting jämfört med kostnaden för att reparera eller bygga om ditt hem.

Detta är faktiskt en mycket vanlig begäran som vi får från villaägare, ledamöter i BRF:er och fastighetsägare. Många vill renovera sina badrum och kök när de byter ut sina stammar eftersom väggar och golv ändå ska öppnas upp. Renoveringen blir då billigare än om den hade utförts enskilt för varje lägenhet. 

Vi samordnar mer än gärna med våra samarbetspartners för att se till att ditt renoveringsprojekt går smidigt. Vi ser till att allt samordnas så att ni kan fokusera på att njuta av era nya stammar och badrum.

Vi är din partner för stambyte på Östermalm

Vi erbjuder en heltäckande tjänst för stambyte på Östermalm. Vi hjälper dig med allt från projektering till genomförandet av stamrenoveringen och utför arbetet effektivt och ändamålsenligt. Vårt mål är alltid att minimera störningarna i ditt dagliga liv och att se till att jobbet blir rätt utfört. Så om du letar efter en partner som du kan lita på när det gäller för byte av stammar på Östermalm, behöver du inte leta längre än till oss.
Låter det bra? Kom i kontakt med oss!

Om du är intresserad av våra tjänster för stamrenovering, tveka inte att ta kontakt med oss. Vi svarar gärna på alla dina frågor eller funderingar.

Vi är med er hela vägen
Starta upp dialogen med oss idag

Det finns många saker att tänka på när du renoverar din fastighet. Men oroa dig inte, vi är här för att hjälpa dig varje steg på vägen. Från projektering till planering till genomförande står vi vid din sida för att se till att ni har full insyn och känner er fullt trygga med vad vi gör och hur det går. Kontakta oss idag för att komma igång med ditt projekt. Vi ser fram emot att höra från dig!

Högkvalitativ stamrenovering på Östermalm

Vi utför ett högkvalitativt byte av stammar, men håller det hela tiden kostnadseffektivt så att du får vad du betalar för. Vårt team av skickliga yrkesmän har många års erfarenhet av att utföra den här typen av arbete, och vi är övertygade om att vi kan ge dig bästa möjliga service. Kontakta oss idag för att boka in ett samtal så att vi kan bedöma dina behov och ge dig en offert. Tack för att du väljer Stockholms Rör & VVS!

Läs gärna våra guider