Rörmokare på Östermalm:
VVS-jour dygnet runt
med snabb utryckning

Letar du efter en rörmokare på Östermalm som är tillgänglig dygnet runt? Vi finns här för att ta hand om alla dina behov och har den kompetens och erfarenhet som krävs för att få jobbet gjort snabbt och effektivt.

Oavsett om du har att göra med ett trasigt rör eller en igensatt diskbänk har vi expertisen för att ta hand om allting åt dig. Om du ringer oss kan du vara trygg i vetskapen om att ditt problem är i goda händer!

Rörmokare på Östermalm
  • På plats inom 1 timme VVS-problem kan inträffa vid de obekvämaste tidpunkterna. Med snabb utryckning är vi på plats omedelbart.
  • Alltid ett rättvist pris Vi har åtagit oss att ge dig bästa möjliga service till ett rättvist pris. Du får alltid en gratis offert i förväg.
  • Vi hittar långvariga lösningar Vårt erfarna team har sett allt och vi är alltid redo för en utmaning. Vi hittar den rätta lösningen för just ditt problem.
Hur går det till?

Det är naturligt att vilja få en överblick i hur vi arbetar innan kontakt tas. Här har vi därför beskrivit snabbt hur vår process fungerar:

Kontakt

Du ringer eller mailar oss och vi kommer ut för att bedöma problemet.

Offert
Vi ger dig en projektplan och offert och när du är nöjd börjar vi arbeta!
Jobbet utförs
Vi utför arbetet snabbt och effektivt och ser till att allt är rent innan vi åker.
Varför just oss?
  • Vi har fulla nöjdhetsgarantier
  • Licensierade för alla VVS-jobb
  • Expertis som sträcker sig långt
Vill du veta priset?
Snabbaste sättet att nå oss på är genom att ringa oss på 08-36 05 35 eller via formuläret här nedan.
Vanliga frågor
Här är några av de vanligaste frågorna som vi får om våra tjänster. Om du har någon mer fråga är det bara att ringa oss eller slå iväg ett mail.

Det första steget är alltid att kontrollera att företaget är licensierat online. I Sverige kan du göra detta genom att gå in på den svenska handelskammarens webbplats eller genom att ringa dem.

Om du fortfarande är osäker kan du alltid be rörmokaren uppvisa det digitalt eller genom att få se deras ID06-kort när de kommer. Vi är licensierade och alla våra rörmokare bär alltid sitt ID06-kort med sig.

Det beror på jobbet, men vi ger dig alltid en offert i förväg så att du slipper överraskningar. Våra priser för de mindre jobben är 2200 kr / timmen inkl. Moms (som vi självklart söker åt dig). Det är viktigt för oss att du inte känner dig lurad efter ett väl utfört arbete. Vi har åtagit oss att ge dig bästa möjliga service till ett rättvist pris.

Vi förstår att problem med rörledningar inte alltid uppstår under kontorstid. Därför erbjuder våra rörmokare från Lidingö en tjänst dygnet runt för att se till att vi alltid kan hjälpa till när du väl behöver det.

Vi är fast beslutna att ge dig bästa möjliga service, och därför erbjuder vi fullständiga nöjdhetsgarantier. Om du inte är nöjd med vårt arbete kommer vi tillbaka och gör det rätt – utan extra kostnad för dig.

Det är alltid bäst att låta proffsen ta hand om de stora jobben, men det finns några mindre uppgifter som du kan göra själv om du känner dig bekvämt.
Här är några tips:
  • Kontrollera vattentrycket i ditt hem så att det inte är för högt eller för lågt.
  • Rengör dina avlopp regelbundet för att förhindra att de blockeras.
  • Lär dig hur du stänger av vattnet i ditt hem i händelse av en läcka.
Vi erbjuder ett brett utbud av VVS-tjänster, från enkla reparationer till större och mer komplexa arbeten som installation av värmepump på Östermalm. Det är viktigt för att du kan känna dig trygg med oss inför varje VVS-projekt. För full lista, se våra tjänster. Vi hjälper alltid gärna till, så tveka inte att ta kontakt så bedömer vi dina specifika behov.

Klockren service av våra rörmokare på Östermalm

Våra rörmokare på Östermalm är experter på kundservice. Vi är måna om att ge bästa möjliga upplevelse och vårt team av rörmokare är välutbildade och erfarna. Vi sätter helt enkelt dig som kund i första rummet.
VVS-firma på Östermalm
Projekt i tankarna? Få pris direkt
Om du behöver VVS-tjänster på Östermalm, tveka inte att höra av dig. Vi hjälper alltid gärna till och vi ser till att dina problem inte blir återkommande.

ROT-avdrag
Hur funerar det vid bokning av rörmokare?

Du kan få 30 % rabatt på våra tjänster (upp till 50 000 kr) genom att använda ROT-avdraget. Detta är ett utmärkt sätt att spara pengar och det är något som vi alltid gärna hjälper dig att söka. Om du har några frågor om våra tjänster eller vill boka en rörmokare på Östermalm, tveka inte att höra av dig. Vi hjälper alltid gärna till och ser till att dina problem löses snabbt och effektivt. Ta kontakt med oss redan idag!
Våra rörmokare

Rörmokare på Östermalm med klimattänk

Nöjda kunder och hög kvalitet må vara det allra viktigaste för oss, men det betyder inte att vi struntar i allt annat. Vi bryr oss såklart också mycket om miljön och klimatet, och därför använder våra rörmokare så miljövänliga produkter som det bara går. Vi begränsar även våra utsläpp så mycket vi kan, för att dra vårt strå till stacken. Med oss kan du lita på att du får hjälp av rörmokare på Östermalm som ger miljövänlig VVS-service.

Läs gärna våra guider