Värmepump Östermalm:
Njut av behaglig värme
och lägre elräkningar!

Vi är experter på att hitta rätt värmepump för er och har hjälpt kunder på Östermalm att spara pengar på elförbrukningen sedan många år tillbaka. Ring oss så hjälper vi er också!

Med en värmepump i fastigheten kan ni njuta av behagliga temperaturer till låga kostnader året runt. Vi har många års erfarenhet av att installera värmepumpar på Östermalm och vet vad som krävs för att få jobbet gjort på rätt sätt. Ring oss idag så hjälper vi även er!

Planering inför installation av värmepump på Östermalm
  • Optimerad värmeregleringSpara på fastighetens energiförbrukning och ekonomi med en ny och effektiv värmepump. 
  • Enkel installation Vi ser till att ni får er värmepump installerad utan krångel och långa installationstider.
  • Vi har något för alla Vi har en värmepump för varje typ av fastighet – och definitivt något för er.
Hur vi arbetar

Vi förstår att ni undrar över hur det går till innan ni bokar installation av värmepump på Östermalm. Det är förståeligt då värmepumpar är en stor investering. Vi har gått igenom processen lite kortfattat här nedanför.

Hembesök

Vi börjar med att komma till er fastighet för att förstå era behov och möjligheter.

Offert

Vi skräddarsyr en tydlig offert efter fastighetens behov som ni får kika på.

Installation

På den dag som ni bestämt så installerar vi er nya värmepump i fastigheten.

Visst låter det enkelt?
  • Kompetenta inom värmekällor
  • Storleken spelar ingen roll
  • Vi garanterar er nöjdhet
Få prisförslag idag
Ring oss på 08-36 05 35 eller fyll i formuläret så sätter vi igång direkt och ger dig en prisuppskattning.
Vanliga frågor
Här har vi samlat vanliga frågor våra rörmokare på Östermalm får om värmepumpar, och besvarat dem. Om du fortfarande undrar något är du såklart alltid välkommen att höra av dig direkt till oss med dina frågor.

Man kan räkna med att det tar mellan ungefär en och tre arbetsdagar beroende på vilken typ av värmepump det gäller och hur förutsättningarna för fastigheten ser ut. 

Det är svårt att svara på rakt upp och ner. Om du slår oss en signal och berättar lite mer om er situation och fastighet kan vi komma med ett skräddarsytt förslag till er.

Det beror på vilken typ av värmepump ni är ute efter. Men ni kan räkna med att spara in på energiförbrukningen med mellan 40% och 70%.

Det varierar beroende på vilken typ av värmepump ni vill ha. Ta kontakt med oss genom samtal eller genom kontaktformuläret så får ni ett pris så fort som möjligt.

På Östermalm är det vanligast att BRF:er, privata och kommersiella fastigheter är anslutna till fjärrvärmenätet eller får sin energi från en bergvärmepump. Privatpersoner kan även installera luftvärmepumpar i bostaden, på balkongen eller fasaden.

Värmepumpar i BRF:er och kommersiella fastigheter

Många antar att värmepump bara går att installera i villor och radhus, men det stämmer inte. Vi har hjälpt många bostadsrättsföreningar på Östermalm att installera en energieffektiv värmepump, något som på sikt sparar pengar och gör det möjligt att få upp temperaturerna på vintern utan att notan ska behöva springa iväg.

Visst låter de bra, eller hur?

Vi vet. Det är faktiskt bra också. Vi är redo att hjälpa er nu direkt, så fyll i formuläret så kommer vi igång!

Förbättra föreningens ekonomi
Installera ny värmepump på Östermalm

Med en värmepump i er fastighet kan ni njuta av behagliga temperaturer året runt och samtidigt spara pengar på er energiförbrukning. Med en värmepump får ni ett minskat beroende av fossila bränslen, mer behaglig värme inomhus och ökad komfort. Vi har många års erfarenhet av att installera värmepumpar i fastigheter på Östermalm och vet vad som krävs för att få jobbet gjort på rätt sätt. Vi ser till att ni får en kvalitativ värmepump som uppfyller era behov och gör livet i fastigheten på Östermalm ännu lite bekvämare.

Vi installerar en värmepump ni blir nöjda med

Det viktigaste för oss är er nöjdhet. Om ni inte är nöjda med er värmepump har vi helt enkelt misslyckats med vårt jobb. Därför ser vi till att installera en värmepump som passar era behov på Östermalm, både när det gäller funktion och budget. Vi tar oss tid att lyssna på vad ni faktiskt vill ha och behöver av en värmepump och ser till att ni får exakt det. Där ni installerar en ny värmepump på Östermalm vet vi att ni räknar med att den ska sitta där i många år framöver, och då är det viktigt att allting görs rätt från början. Med vår erfarenhet av att installera värmepumpar kan ni räkna med att vi vet vad vi gör. Vi är redo att hjälpa er, så ring oss idag!

Läs gärna våra guider