Rörmokare i Norra Djurgårdsstaden
VVS-jour med bra villkor och snabb utryckning

Om du letar efter en rörmokare i Norra Djurgårdsstaden som är snabbt på plats när problemen uppstår har du kommit rätt. Vår VVS-jour är öppen dygnet runt så att du alltid kan få hjälp direkt när du behöver det.
Vi har många års erfarenhet av alla typer av VVS-arbeten och våra erfarna yrkesmän har den kunskap och de färdigheter som krävs för att hantera även de mest komplexa projekten!
Rörmokare som arbetar på gärdet
  • Vi kommer ut direkt till dig Vi vet att du behöver hjälp så fort som möjligt när du får ett problem med rörsystemet. Därför har vi ett team av erfarna yrkesmän som är redo att komma till din hjälp dygnet runt!
  • Vi kommer alltid förberedda Vi kommer alltid till ditt hem, BRF eller kontor fullt utrustade med de verktyg och material vi behöver för att få jobbet gjort snabbt och effektivt.
  • Vi håller alltid din deadline Vi vet att tiden är viktig när det gäller problem med rörledningar. Därför strävar vi alltid efter att hålla din deadline, oavsett hur snäv den är!
Såhär går det till​
Behöver du vår hjälp? För att du ska få en bild över hur vi arbetar har vi här nedan gått igenom arbetsprocessen inför ett projekt.
Du kontaktar oss först​
Först kontaktar du oss och beskriver dina behov. Vi ställer några frågor för att få en bättre förståelse för situationen.
Sedan kommer vi ut till dig​
Därefter skickar vi ett team av proffs till din plats. De bedömer problemet och ger dig en gratis offert.
Vi börjar när du är redo!​
När du har godkänt offerten börjar vi arbeta och tar hand om problemet så snabbt som möjligt!
Varför välja oss?
  • Vi är alltid tillgängliga
  • Vår expertis sträcker sig långt
  • Vi arbetar snabbt och effektivt
Har du några frågor? ​
Om du har några frågor om våra tjänster eller hur vi arbetar, tveka inte att kontakta oss här nedan. Vi svarar inom ett dygn.
Vanliga frågor
Det är självklart att vi alltid är tillgängliga för att svara på alla frågor du kan ha om våra tjänster. Men om du undrar, här är några av de vanligaste frågorna vi får.

Våra priser varierar beroende på vilken typ och omfattning av arbete som krävs. För mindre servicearbeten och reparationer tar vi en fast kostnad på 2200 kr per timme inkl. ROT. Vi söker ROT-avdraget åt dig, såklart och erbjuder kostnadsfria offerter så att du kan få en exakt uppskattning av kostnaden för våra tjänster innan vi börjar.

Den tid det tar att slutföra ett projekt beror på dess storlek och komplexitet. Vi strävar dock alltid efter att hålla din deadline och få jobbet gjort så snabbt som möjligt!

Ja, vi har både nöjdhetsgarantier och är fullt försäkrade. Det innebär att du alltid kan känna dig säker på att du får bästa möjliga service när du anlitar oss. Om du inte är nöjd med vårt arbete kommer vi tillbaka och rättar till det – utan extra kostnad för dig.

Ja, vi erbjuder en akut VVS-tjänst dygnet runt så att du kan få den hjälp du behöver, när du behöver den! Det är bara att ringa oss så kommer våra rörmokare direkt från Lidingö.

Ja, vi är fullt försäkrade och samtliga av våra rörmokare är auktoriserade enligt Säker Vatten och bär ID06. Du har även som vår kund fulla garantier om det är något som hade gått snett. Vi ser självklart till att fixa det isåfall!

Vi har vårt kontor och majoriteten av våra medarbetare boendes på Lidingö, men vi betjänar hela staden med omnejd. Vi har även rörmokare på Östermalm sam här i Norra djurgårdsstaden. Vi har med andra ord ett helt team av proffs som alltid är redo att komma till din hjälp, oavsett var du befinner dig!

Vi har garantier för din trygghets skull

Vi förstår att du vill att jobbet ska göras rätt första gången när det gäller VVS-arbeten. Det är därför vi erbjuder garantier på allt vårt arbete. Det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd med oss och våra lösningar. Om du inte är nöjd med vårt arbete, gör vi det rätt!
Rörmokare på Gärdet
Dags att få VVS-problemet fixat? Underbart!
Kontakta oss idag och låt oss visa dig vad vi kan göra. Vi ser fram emot att höra från dig snart!

Norra Djurgårdsstaden och Gärdet
Rörmokare på plats inom 2 timmar

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra VVS-tjänster i Norra Djurgårdsstaden. Vi vet att VVS-problem kan vara stressande. Det är därför vi alltid kommer förberedda och arbetar snabbt och effektivt för att få jobbet gjort på rätt sätt. Om du behöver en rörmokare på Gärdet eller i Norra Djurgårdsstaden, kontakta oss redan idag! Vi hjälper dig gärna med alla dina VVS-behov och ser till att du får lösningar som blir långvariga.
VVS-tjänster

Rörmokare med brett tjänsteutbud i Norra Djurgårdsstaden

Vi är en VVS-firma i Norra Djurgårdsstaden som kan hantera alla problem vi kan tänkas ställas inför. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, från enkla reparationer och underhåll till komplexa installationer. Oavsett vilka behov du har kan vi hjälpa dig!

Läs gärna våra guider