Avloppsrensning i Danderyd
Ring oss när du har
stopp i ditt avlopp

Ett stopp i avloppet kan vara en simpel sak att fixa men ibland är det inte så enkelt. Lyckligt nog är vi experter på avloppsrensning – så om du bor i Danderyd kan vi hjälpa dig redan idag!

När du har stopp i avloppet kan det vara symptom på att något står riktigt fel till. När varken sugproppen eller propplösare hjälper är det läge att ringa in oss. Vi har erfarenhet av avloppsrensning och kan vara hos dig i Danderyd på nolltid. 

Avloppsrensning vid stopp i avlopp i Danderyd
  • Erfarna rörmokare Vi har lång erfarenhet inom rörmokarbranschen och har hjälpt många kunder i Danderyd.
  • Snabbt på plats Vi rycker ut snabbt och ser till att vara på plats för att hjälpa dig så fort som möjligt.
  • Garanterad kvalitet Vi garanterar kvaliteten på vårt arbete så att du kan vara säker på att dina avlopp snabbt kommer att fungera som de ska igen.
Hur fungerar det?
När du behöver en avloppsrensning i Danderyd kan du kontakta oss. Vi jobbar alltid enligt samma enkla process i tre steg.
Kontakt
Ta kontakt med oss och berätta vad som skett. Vi kommer ut så fort som möjligt.
Bedömning
Vi bedömer situationen och tar reda på vad som orsakar ditt stopp i avloppet.
Avloppsrensning

När vi vet vad problemet är använder vi modern teknik och löser stoppet snabbt.

Varför välja oss?
  • Erfarna experter på avloppsrensning
  • Snabb responstid – rycker ut direkt
  • Vi garanterar din nöjdhet
Kom i kontakt med oss
Ring oss på 08-36 05 35 nu eller hör av dig till oss här nedan så är vi hos dig inom en timme.
Vanliga frågor
När du ska få hjälp med avloppsrensning finns det mycket att undra över. Här har vi samlat de vanligaste frågorna vi får av kunder i Danderyd och besvarat dem.
Om du har ett litet stopp i avloppet (t.ex att avrinningsförmågan i handfatet är något försämrad) kan det räcka med att använda en sugpropp eller en lösning av bikarbonat och ättika. Om det inte har någon (eller bara liten) effekt är det läge att ringa oss.
Det lättaste sättet att undvika stopp i avloppet är att jobba förebyggande! Spola eller skölj aldrig ner något annat än vatten och sådant som rinner av händerna. Försök att undvika att skölja ner fett (som olja och oljebaserad målarfärg), hår, eller något annat än toapapper i toaletten.
Allt beror på hur stort stoppet är. En liten blockering kan ofta åtgärdas snabbt, medan en större blockering kan kräva mer tid. Vi försöker dock alltid arbeta så snabbt och effektivt som möjligt så att du inte är utan rinnande vatten längre än nödvändigt. Vanligtvis tar det inte längre än några timmar eller en arbetsdag.
Även det beror på hur stort ditt stopp i avloppet är och vad som behövs göras. Lyckligtvis kan du alltid ringa oss för en prisuppskattning på avloppsrensning.
Att vi har en golvbrunn i duschen glömmer vi faktiskt ibland, iallafall när det gäller att se till att hålla den ren. Den vanligaste boven i duschbrunnen är såklart hår. För att hålla allt rent är det viktigt att rensa brunnen minst 2 gånger om året.
Om brunnen i din dusch eller ditt handfat börjar lukta betyder det att det finns något annat än vatten där nere. Den vanligaste orsaken är fett eller hår. Försök först att ta bort så mycket som möjligt av materialet med varmt vatten eller en sugpropp. Om det inte funkar är du varmt välkommen att höra av dig till oss för en avloppsrensning.

Avloppsrensning - en snabb och hållbar lösning

Ett stopp i avloppet går ibland att lösa själv, men om det inte gör det kan det vara hög tid att låta våra våra kunniga rörmokare i Danderyd ta en titt. En avloppsrensning som rinner fritt ökar hållbarheten, minskar slitage på rören och minskar risk för illaluktande avlopp. Så även om ditt stopp i avloppet just nu är lätt att lösa själv kan en avloppsrensning ändå vara en bra ide.
Redo att låta oss ge dig en lösning?
Grymt! Vi ser till att allt rinner som det ska på nolltid och att du får hjälpen du behöver. Ring oss så svarar vi direkt eller återkommer inom 24h.

Rörmokare i Danderyd
Vi löser ditt stopp i avloppet!

Vi löser ditt stopp i avloppet – bokstavligt talat. Med ett stopp i avloppet blir det ofta krångligt och jobbigt. Om det är din enda toalett eller ditt handfat i köket blir det snabbt väldigt jobbigt. Därför kan du lita på att vi kommer ut till dig i Danderyd snabbt för att lösa ditt stopp i avloppet utan att du behöver lida särskilt länge.

Experter på avloppsrensning i Danderyd

Stopp i avloppet är aldrig roligt, men som tur är finns det något vi kan göra åt det. Vi har många års erfarenhet av avloppsrengöring i Danderyd och vet exakt vad vi ska göra för att få dina avlopp att fungera igen. Om du ringer oss ser vi till att guida dig genom de första stegen, för att sedan komma ut och ta hand om hela processen. Vi har hjälpt många kunder med stopp i avloppet i Danderyd och hjälper gärna dig med.

Läs gärna våra guider