Bergvärmepump i Danderyd
Vi kan installera
din bergvärme

Är det dags att investera i en säkrare och billigare värmekälla nu när elpriserna är så pass dyra? Vi är experter på bergvärme i Danderyd. Ring oss för att diskutera installation av din bergvärmepump redan idag!
Med dagens elpriser är det naturligt att vilja byta till något som är både billigare och mer stabilt. Med vår hjälp kan du i Danderyd få en bergvärmepump installerad på nolltid, så ring oss idag!
NIBE Bergvärmepump
  • Stabilare värmepris Med bergvärme blir priset för att hålla huset varmt inte beroende av elpriserna.
  • Bergvärme sköter sig själv Självklart har vi den rätta försäkringen som krävs för att arbeta i ditt hem eller er bostadsrättsförening.
  • Vi är ditt självklara val Om du bor i villa Danderyd med familj är bergvärme det solklara valet. Hög värmeproduktion till ett billigt pris.
Hur går det till?
Vi installerar bergvärmepumpar i Danderyd regelbundet, och följer alltid samma 3 enkla steg.
Kontakt
Ring och boka ett datum för konsultation. Vi kommer så fort vi kan!
Hembesök
En av våra tekniker kommer ut och informerar och lämnar offert.
Installation
Vi installerar så fort du är redo. Du kan nu njuta av billigare värmepriser i Danderyd!
Varför just oss?
  • Erfaren installatör av bergvärme
  • Garanterad nöjdhet för din trygghet
  • Alltid kompromisslöst fokus på kvalitet
Kom i kontakt med oss
Redo för att installera bergvärme eller har du ett par frågor? Hör av dig här nedan så svarar vi inom ett dygn.
Vanliga frågor
Det finns mycket du kan undra om bergvärme och bergvärmepumpar i Danderyd. Här har vi svarat på de vanligaste frågorna som tidigare kunder har ställt oss.

Ja. Den enda värmetypen som kan mäta sig prismässigt med bergvärme någorlunda är pellets och fjärrvärme. Fjärrvärme har satt stopp för fler att kunna koppla in sig i fjärrvärmesystemet. Pellets kommer dock med mycket extraarbete som inköp, förvaring, och själva inmatningen av pellets. Det är också viktigt att komma ihåg att bergvärme – precis som solceller – är en långsiktig investering som sparar dig pengar under lång tid.

Nej. För att installera en bergvärmepump krävs särskilda certifikat (som vi självklart innehar!). Du måste även se till att du får tillstånd från Danderyds kommun först – en process vi gärna hjälper dig med!

Man kan räkna med att det tar ungefär en dag att borra och installera pumpen. Under den tiden kommer värmen behöva vara avstängd i några timmar.

Med en årsförbrukning på ca 14 000 kWh och ett elabonnemang som kostar ca 1,2 – 2 kr/kWh får du en årskostnad på 17 000 – 28 000kr per år, vilket motsvarar 1400 – 2300kr per månad. Den stora insparningen du gör med bergvärme beror på att du sparar in ca 80% av din totala energiförbrukning.

En bergvärmepump har en beräknad livslängd på ca 100 år, så du kan räkna med att din bergvärmepump i villan i i Danderyd håller.

Installera bergvärmepump i Danderyd

Installationsprocessen för bergvärmepump är enkel och snabb, och våra erfarna tekniker i Danderyd ser till att allt görs på rätt sätt. När bergvärmepumpen väl är installerad kan du luta dig tillbaka och slappna av i vetskapen om att du har gjort en bra investering för både din plånbok och miljön.
Vår rörmokare ute jobb i Danderyd
Redo för billig bergvärme?

Grymt. Vi kommer ut till dig i Danderyd så fort du hör av dig till oss!

Sänk energikostnaderna
Spara in med en bergvärmepump

Med en bergvärmepump sparar du pengar, men du gör även en tjänst för miljön. Med bergvärme i Danderyd kapar du ner en stor andel av din totala elkonsumtion, upp till 80% faktiskt. Detta beror på att en jordvärmepump använder jordens värme (geotermisk värme) för att värma upp ditt hus, vilket är en förnybar och hållbar energikälla.
Bergvärmepump i tvättstuga

Vi fixar din bergvärme i Danderyd på nolltid

Vi har lång erfarenhet av att installera bergvärme och kan lösa det åt dig utan omsvep. Vi installerar värmepumpen och hjälper dig med tillstånd från Danderyds kommun. Sedan är du redo att njuta av billigare uppvärmning i många år framöver. Vi fokuserar alltid på kvalitet och kundnöjdhet, så du kan vara säker på att du är i goda händer hos oss

Läs gärna våra guider