Stambyte på Lidingö
Vi sköter projektering
och utförande

Dags att byta stammar i fastigheten? Vi har många års erfarenhet av stambyte på Lidingö och ser till att jobbet görs metodiskt och korrekt genom hela vägen.
Förr eller senare är det dags för stambyte. Det kan kännas överväldigande med ett så stort projekt, men var bara lugn. Vi har genomfört stambyte på Lidingö i flera år och vet vad som krävs för att allt ska gå rätt till.
Planerat stambyte på Lidingö
  • Vi är med genom hela resan Vi vet att ett stambyte kan vara stressigt. Därför arbetar vi alltid nära våra kunder för att underlätta allt för er.
  • Erfarna yrkesproffs Både våra rörmokare och våra samarbetspartners på Lidingö har lång erfarenhet av stambyte.
  • Material av högsta kvalitet Vi använder endast de bästa materialen för att se till att din renovering håller i många år framöver.
Hur går det till?
Inför ett projekt som stambyte kan det vara skönt att veta hur processen går till.
Behovsanalys
Innan vi börjar ser vi över vad som behöver göras och vilken metod av stambyte som passar bäst.
Utförande

När allt är bestämt sätter vi igång och genomför ert stambyte på Lidingö, effektivt och metodiskt.

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Besiktning
När vi är klara med stambytet får en oberoende besiktningsfirma se över allt och bekräfta att allt gjorts rätt.
Varför välja oss?
  • Högsta kvalitet och hållbarhet
  • Vår prissättning är rimlig
  • Projektledning från start till mål
Starta dialogen idag
Kontakta oss på 08-36 05 35 eller använd formuläret så kan vi börja planera ert stambyte på Lidingö tillsammans!
Vanliga frågor
Innan ett stort projekt som stambyte är det rimligt att du har frågor. Vi har samlat de vanligaste frågorna vi får här nedan, men om du undrar något annat är det bara att ringa så hjälper vi dig.
Ett typiskt stambyte innebär att man tar bort och sätter in nya stammar. Stammar är vertikala försörjningsledningar som transporterar gas, vatten, el, tele och avfall. I ett typiskt stambyte byter man helt eller delvis ut dessa stammar. Vanligtvis är det kall-, varm- och spillvattenstammarna som byts ut.
En stambyte kan ta olika lång tid beroende på hur många stammar som behöver bytas ut och hur byggnaden ser ut. Men en någorlunda genomsnittlig tid är 6-10 veckor. Vi ser till att våra kompetenta rörmokare på Lidingö arbetar effektivt så att ni kan återgå till era vanliga liv igen.

Kostnaden för ett stambyte på Lidingö kan variera beroende på till exempel hur många stammar ni har och hur många våningar byggnaden har. För ett exakt pris behöver vi göra en behovsanalys och veta mer om er fastighet, så ring oss direkt.

Nej, det måste man inte. Men det är en god ide att genomföra våtrumsrenoveringar i samband med stambyte, då man ändå måste riva upp mycket i badrum och tvättstuga. Att slå ihop våtrumsrenovering och stambyte sparar både tid och pengar.
Vi har många års erfarenhet av stambyte och vi arbetar alltid enligt strikta protokoll. Du kan själv få kontakta våra tidigare kunder och se själv, men annars får du såklart garantier på att allt utförs korrekt, vilket besiktningsbolaget bekräftar.
Nej, hyresgästerna eller bostadsägarna måste inte flytta ut under stambytet. Men det kan vara jobbigt och ansträngande att bo kvar i lägenheten under stambytet, då det lätt blir stökigt, el och värme och ventilation stängs av tidvis och det blir dammigt. Utöver det låter det ofta mycket.

Stambyte på Lidingö - ett nödvändigt ont

Att genomföra ett stambyte kan vara jobbigt. Men att strunta i stambyte blir garanterat värre. Det leder i stort sett alltid till omfattande skador på rör, ledningar och elsystem och innebär att man både måste sanera för fukt och mögel och göra ett allomfattande stambyte ändå, vilket gör det hela mycket dyrare än det var från början. Vänta inte i onödan – ring oss idag så hjälper vi er med stambyte på Lidingö.

Vi gör det jobbiga lite lättare
Ett stambyte gör man för att man måste, inte för att man vill. Men vi gör det lättare för dig, genom god kommunikation och effektivt arbete.

Stambyte på Lidingö
Ta hjälp av en erfaren VVS-firma

När du behöver göra ett stambyte är det viktigt att arbetet utförs av erfarna yrkesmän. Vi har många års erfarenhet av stambyte på Lidingö och vet vad som krävs för att allt ska gå rätt till, från start till slut. Vi har också väldigt duktiga samarbetspartners som vi vet jobbar på en extremt hög nivå.

Förläng livslängden på era rör med ett stambyte

Anledningen till att man gör ett stambyte är för att fastigheten ska hållas i gott skick. När vi utfört ett stambyte kan vi räkna med att byggnaden kommer hålla sig fräsch i ca 40-60 år. Det innebär att ett stambyte är en långsiktig investering som lönar sig i längden. Så vänta inte längre, ring oss idag så ser vi till att vi kan komma igång med ett stambyte. Vi ser fram emot att hjälpa dig.

Läs gärna våra guider