Värmepump i Danderyd
Vi är experter på
installation och service

Dags att installera ny värmepump i bostaden? Vi ser till att du kan njuta av en mer effektivt uppvärms bostad och sparar pengar på minskad elförbrukning.
Visste du att du i Danderyd kan minska din elförbrukning med ca 20-25% med en värmepump i villan? Du får dessutom en verkligt reglerbar värmekälla som ser till att huset är varmt året runt. Ring oss för att få din egen värmepump installerad.
Bergvärme i Danderyd
  • Energieffektivt värmesystem Med skenande elpriser och global uppvärmning är en värmepump ett bra val för både plånbok och planet.
  • Noggrannt utvalt utbud Oavsett vilken typ av värmepump som passar ditt hem bäst har vi något för dig. Kontakta oss för att ta del av vårt noggrant utvalda utbud.
  • Lång erfarenhet Vi har varit i branschen länge och har lång erfarenhet av både installation och service. Du kan känna dig trygg med oss som leverantör och installatör.
Hur vi arbetar
När det är dags för ännu en kund i Danderyd att införskaffa en värmepump följer vi alltid samma enkla arbetsprocess.
Konsultation
Vi kommer hem till dig och går igenom allt du vill och behöver veta om alternativen som finns.
Offert
När vi har gått igenom det viktiga lämnar vi en tydligt redogjord offert du kan ta ställning till.
Installation
När du har bestämt dig ser vi till att installera din nya värmepump snabbt och smidigt.
Varför välja oss?
  • Mycket kompetent personal.
  • Produkter av högsta kvalitet.
  • Snabb installationstid.
Få ditt prisförslag här
Ring oss på 08-36 05 35 eller fyll i formuläret så ringer vi dig inom kort!
Vanliga frågor
Här har vi samlat vanliga frågor vi får om värmepumpar. Om du fortfarande undrar något kan du alltid kontakta oss med ett samtal.
En värmepump är en anordning som använder en liten mängd energi för att flytta värme från en plats till en annan. Den vanligaste typen av värmepump är luftvärmepumpen, men det finns även andra typer du kan läsa om längre ner.
Värmepumpar fungerar under uppvärmning i stort sett som omvända kylskåp. Grundprincipen för alla värmepumpar är att extrahera (pumpa in) värmeenergi från omgivningen (dvs. luften, vattnet, jorden eller berget), för att sedan föra över den till husets värmekrets.

Utöver den välkända bergvärmepumpen finns det bl.a luft-vattenvärmepump, luft-luftvärmepump och frånluftsvärmepump. Alla dessa fungerar enligt samma grundläggande princip, men har olika energikällor som de extraherar värmeenergi ifrån. Vi installerar alla värmepumpar förutom luftvärmepumpar.

För de flesta värmepumpar krävs oftast inte något bygglov. Det kan komma att krävas bygglov för luftvärmepumpar som sitter på fasader. För de andra pumparna kan det krävas tillstånd från till miljö- och stadsbyggnadskontoret men vi hjälper dig genom hela den processen.
Det finns många olika typer och modeller av värmepumpar, så priset varierar. Det bästa sättet att få en exakt offert är att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.

Installationstiden för en värmepump är vanligtvis mellan ungefär en och tre arbetsdagar beroende på vilken värmepump det gäller och hur dina förutsättningar ser ut. 

Vi guidar dig genom hela processen

Att installera värmepump kan kännas överväldigande. Många modeller att välja mellan, olika modeller som passar i din bostad, olika priser och fördelar. Dessutom ska man ha tillstånd? Var bara lugn. Våra rörmokare i Danderyd guidar dig och är din hjälpande hand genom hela resan. Från att du är lite intresserad till att ditt hem värms upp effektivt av en värmepump. Vi finns här för att hjälpa till.
Dags att spara pengar med ny värmepump?

Du sparar pengar och gör en insats för miljön. Vi installerar snabbt och enkelt, och vi har definitivt något för dig. Ett självklart val, eller hur? Ring oss idag så sätter vi igång.

Njut mer av livet
Bekvämare vardag med värmepump i Danderyd

Vi är det ledande företaget i Danderyd när det gäller värmepumpar och vi kan erbjuda dig en komplett lösning för ditt hem. Vi har ett brett utbud av produkter och vårt team av experter hjälper dig att hitta den perfekta produkten för dina behov. Med en värmepump kan du njuta av behagliga inomhustemperaturer året om, samtidigt som du märker av skillnaden på elräkningen direkt! Vi erbjuder snabba installations- och leveranstider i hela Danderyd och våra produkter är av högsta kvalitet, så det finns inget att vänta på. Ring oss idag så förser vi även dig med en värmepump.
Värmepump i källare i Danderyd

Säker installation av värmepump i Danderyd

Vi har lång erfarenhet i branschen. Det har lärt oss både hur man arbetar effektivt och säkert, men även hur man möter kunder och ser till deras nöjdhet. För oss är det absolut viktigaste att du som kund blir nöjd och att din värmepump blir installerad säkert. Därför har vi stenkoll på även det som inte är själva arbetet – bemötandet och servicen. Det är trots allt du som ska känna dig bekväm och säker när vi är i ditt hem. Det är också viktigt för oss att du känner dig trygg med våra produkter och installationer – därför erbjuder vi ett brett utbud av tjänster för att se till att du alltid är nöjd.

Läs gärna våra guider