Värmepump Lidingö
Installera värmepump och
minska elkostnaderna

Om du letar efter ett sätt att spara pengar, minska ditt koldioxidavtryck och hålla dig bekväm på Lidingö hela vintern är en värmepump den bästa lösningen för dig!
Värmepumpar är effektiva värmekällor som genererar värme till en 40-70% lägre kostnad än traditionella metoder. Vi är experter på installation av värmepump på Lidingö. Vi har ett stort utbud att välja mellan så att du kan hitta den perfekta för dina behov.
Värmepump på Lidingö
  • Energieffektiv värmekällaVärmepumpar drar mindre el än andra värmesystem och sparar dig pengar på din energiräkning.
  • Minskat koldioxidavtryck Värmepumpar är energieffektiva och producerar mindre växthusgaser än andra typer av uppvärmning
  • Få ett behagligt hem året omOavsett hur vädret är utomhus, varmt som kallt kommer du att trivas inomhus med en värmepump!
Hur fungerar det?
När det gäller att installera värmepump på Lidingö följer vi alltid samma enkla process.
Hembesök
När du ringer kommer vi ut till dig för att hitta den bästa lösningen för dig.
Offert
När vi hittar det som passar dig bäst lämnar vi en tydlig och enkel offert.
Installation
När du är redo sätter vi igång och installerar din nya värmepump.
Varför välja oss?
  • Vi är erfarna installatörer
  • Stort fokus på kvalitet
  • Vi garanterar din nöjdhet
Få en gratis offert idag
Vill du få offert direkt? Fyll i formuläret eller ring oss på 08-36 05 35 så sätter vi igång!
Vanliga frågor
Vi får många frågor om de värmepumpar vi installerar på Lidingö. Här har vi samlat de vanligaste frågorna vi får och besvarat dem, så att du får veta lite mer i förväg.
En värmepump är en värmeanordning som på grundläggande nivå fungerar genom att utvinna energi ur luft, vatten eller berg. Den energin omvandlas till värme och kopplas in till bostadens befintliga värmesystem.
En värmepump är både energieffektivare och klimatsmartare än traditionella värmesystem. Det innebär att du sparar in mellan 40% till 70% på en värmepump. Våra rörmokare hjälper dig på Lidingö hitta rätt värmepump för din bostad.
Priset på en värmepump beror på flera faktorer, till exempel vilken typ och modell du väljer. Ring oss så får du en kostnadsfri offert direkt.

Den genomsnittliga livslängden för en värmepump är cirka 15-20 år. Detta kan dock variera beroende på värmepumpens fabrikat och modell. Bergvärmepumpar behöver bytas varje 15-20 år men det borrade hålet för bergvärme på Lidingö har en beräknad livslängd på ca 100 år om inte missköts. Det betyder att den nästkommande värmepumpen blir billigare att byta.

För att din värmepump ska fungera smidigt är det viktigt att den underhålls regelbundet. Detta innebär rengöring och kontroll av systemet samt att se till att alla delar är i gott skick. Vi rekommenderar att du torkar av och rengör din värmepump ungefär en gång om året, och låter en kvalificerad tekniker utföra service vartannat eller var tredje år.

Bekvämare vardag med värmepump

Det är bekvämt med behagliga temperaturer. Det är också bekvämt med lägre elpriser. Det är också bekvämt att få allt detta och samtidigt veta att du bidrar mindre till farliga utsläpp. En värmepump kräver för övrigt väldigt lite. Bara du har lite koll på den och ser till att den är ren och fungerar som den ska kommer den göra sitt jobb utan att du behöver göra något extra. Inga inköp av pellets eller liknande, och ingen inmatning eller krångliga inställningar.
Värmepump i källare
Bekvämt är bra, eller hur?

Vi hjälper dig gärna att få en mer bekväm vardag. Ring oss eller använd vårt kontaktformulär så kan vi ge dig en uppskattning och se till att du kommer närmare en bekvämare vardag. 

Något för alla

Värmepump för varje hem på Lidingö

Oavsett vad era förutsättningar är har vi något för er. Är marken kompatibel med bergvärme? Isåfall är det en ytterst gynnsam investering som kostar mer än luftvärme, men som sparar in mångt mycket mer på dina månatliga utgifter. Bor du vid vattnet? Då kanske en luft-vattenvärmepump är aktuell. Oavsett var du bor på Lidingö och vilka förutsättningar du har så har vi något för dig. Ring våra rörmokare på Lidingö redan idag så kommer vi igång och hittar den perfekta värmepumpen för dina behov!

Installera Värmepump med ROT-avdrag

När vi installerar en värmepump hos dig på Lidingö kan du dra av 10,5% av den totala kostnaden för bergvärmepump och 9% för frånluftsvärmepump och luft-vattenvärmepump med ROT-avdraget. Detta innebär att du inte bara kan spara pengar på din energiräkning, du kan även få ersättning för arbetet! Att få värmepump installerad på Lidingö är ROT-berättigat och vi ansöker om din utbetalning från Skatteverket när vi påbörjar jobbet. Du kan alltså få ett behagligare hem, spara pengar på elräkningen och dessutom få avdrag på notan när du installerar en värmepump på Lidingö. En bra deal, tycker vi.

Läs gärna våra guider